zaterdag 10 september 2016

Verkoop test banden


Let op: Prijzen van 26" banden op 4 oktober verlaagd


Nog beschikbare banden per dinsdag 4 oktober

Ik ben gek op banden. Om ermee te rijden, ermee te testen en ... te bewaren. Dat bewaren begint uit de hand te lopen, letterlijk overal liggen banden. Daarom moeten ze nu weg.

De banden, meer dan 150 stuks, zijn allemaal nieuw en alleen gebruikt om te testen. Er is, op een enkele vermelde uitzondering na, niet mee gereden. Er zitten heel speciale banden bij. Zo zijn er enkele Vredestein S-Licks, een heel snelle en voorheen zeer populaire band. Ook Avocet banden en zelfs de normaal niet te koop zijn Michelin Blauwe wang banden zijn te koop. Deze Michelins zijn sneller dan welke smalle raceband ook.

De banden heb ik op twee lijsten gezet, één voor 20" of 406 banden en de tweede lijst is voor 26" of 559 banden.

De prijzen zijn meestal de helft van de adviesprijs en altijd een stuk lager dan de goedkoopste internetwinkel. Mocht ik dat incidenteel fout hebben gedaan, corrigeer me gerust.

Wil je één of meer banden, stuur me een mailtje met het nummer dat links in de lijst staat. Ik kijk dan of de gewenste banden er nog zijn en stuur je een factuur. Na betaling gaan de banden naar je onderweg. Gebruik aub het emailadres wschermer (at) me.com

Hou wel rekening met  € 6,95 verzendkosten.